Συμμετοχή του Γ/σίου Βεύης στην εκδήλωση του ΕΕΕΕΚ Φλώρινας «Ελάτε όλοι μαζί να φτιάξουμε την αφίσα της διαφορετικότητας»

Στις 29/11/2023 ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Βεύης συμμετείχε στην εκδήλωση: “Ελάτε όλοι μαζί να φτιάξουμε την αφίσα της διαφορετικότητας”, που διοργάνωσε το ΕΕΕΕΚ Φλώρινας, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, οι εκπαιδευτικοί και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητα, να ενημερωθούν στα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας με αναπηρία και να ευαισθητοποιηθούν για την ισότιμη πρόσβαση όλων στους δημόσιους χώρους.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν στα βιωματικά παιχνίδια και στη δημιουργία της αφίσας, κατανοώντας το πνεύμα της συμπερίληψης. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Φλώρινας, κ. Τραϊανοπούλου Μαρία, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου και στο ειδικό επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό για την άρτια οργάνωση και την ανάδειξη της αναγκαιότητας σεβασμού της ετερογένειας.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων.

H Διευθύντρια του Γυμνασίου Βεύης Βασιλική Μούζα.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.