Συγχαρητήριο Μήνυμα

Την Τρίτη 13-2-2024 το Γυμνάσιο Βεύης συμμετείχε με 4 ομάδες αγοριών και κοριτσιών στη εκδήλωση 3×3 Schools  που διοργάνωσε η Ε.Ο.Κ  στην οποία συνδιοργανωτής ήταν ο Δήμος Φλώρινας για την προβολή του αθλήματος 3×3  στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Φλώρινας.

Η  Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του  Γυμνασίου Βεύης συγχαίρουν τις δύο ομάδες των μαθητριών του σχολείου μας για την κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης στους αθλητικούς αγώνες 3×3

Παράλληλα συγχαίρουμε την Ε.Ο.Κ., τον Δήμο Φλώρινας,  τους  υπεύθυνους αναπτυξιακών τμημάτων και προπονητές του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» κ. Αδάμ Παπαδόπουλο και της Ακαδημίας Shooters κ. Μίμη Μαρκόπουλο για την άρτια διοργάνωση, καθώς και για την ευκαιρία που παρείχαν στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου  μας να γνωρίσουν το άθλημα και να και να απολαύσουν τη χαρά του παιχνιδιού.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Α. Τάσκα για την εξασφάλιση της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας στο ΔΑΚ Φλώρινας.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Η Διευθύντρια

Βασιλική Μούζα

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.